Stalken

16 September 2010

Bijna een groot deel van de bevolking kent het wel als ik het over ''stalkers''.

 ___________________________________________________________________________
''Stalking is het stelselmatig lastigvallen van een persoon, door die persoon te achtervolgen, steeds op hinderlijke wijze contact op te nemen, en soms ook te bedreigen.
Het woord stalking komt van het Engelse woord to stalk, wat besluipen (meestal van wild) betekent.''
© Wikipedia
______________________________________________________________________________

Duidelijke samengevat wat ik ermee bedoel zijn van die mensen die je lastig vallen/vielen of je achter na lopen en weet wat je doet en wie jouw vriendinnen zijn. De meeste komen zelfs achter je telefoonnummer! Ikzelf kan eerlijk zeggen dat ik ze ook heb gehad, dat het prettig was? Nee, het zijn de momenten dat je anonieme nummers niet meer opneemt op je mobiel. Je bijnaam niet door geeft aan een ander om bang te zijn dat er misbruikt van wordt gemaakt. Of van die hetro meiden (want lesbieën bestaan ook nog) die aanblijven staren als je jezelf opmaakt in de spiegel en zelfs helemaal make-uploos zijn, met een hekel aan make-up hebben. Meiden die jou niet persoonlijke kennen maar toch alles over je weten.
Wijze les voor de aankomende 5 decennia's:
Trust nobody; Born alone & i hope Die alone. Want zelfs je stalker wil je niet naast je hebben liggen als je slaapt in je graf :)
Slaap zacht vannacht lezers!


XoXo from Hazal

No comments:

Laat een reactie achter!

Thanks for taking time to read Sisters and Sisters.
We appreciate every comment and hope to see you back!

With love,
Sisters and Sisters