In het hartje van Amsterdam

27 October 2010


NIEUWMARKT


Vintage winkels: Joosje, Marbles, Zipper, Local fanatic en nog velen

NOORDERMARKT
Wij als nieuwkomers van vintage, zijn opzoek gegaan naar de A-list adressen van vintage winkels in het hartje van Amsterdam. Het begon allemaal op een maandag ochtend om half 10 op weg naar de Noordermarkt. Koud, koud en nog eens koud! Omdat we met het openbaar vervoer waren gegaan begonnen wij bij de lapjesmarkt enkele meters voor de Noordermarkt. Voor een designer is dit het ultieme markt voor haar lappen en alle onderdelen voor de juiste ontwerp.

Hazal had op haar verlanglijstje een nieuwe blazer staan, het liefst in een felle kleur zoals blauw of groen. (Ze blijkt zeker anders te zijn dan anderen?!)
De prijzen op de markt waren duurder dan sommige winkels. Wat wij onlogisch vonden voor een simpel t-shirt wat niets aparts had werd er gelijk 20 √° 25 Euro voor gevraagd. Daar kan je ook voor naar de H&M gaan. Vintage moet staan voor anders niet zoals iedereen maar: UNIEK & APART. Sinds er meer vraag is naar tweedehandse kleding wordt er op de markten meer gevraagd voor een item. Misschien dat we voorlopig alleen naar de kringloopwinkel gaan haha?

XoXoXo CANA & HAZAL

No comments:

Laat een reactie achter!

Thanks for taking time to read Sisters and Sisters.
We appreciate every comment and hope to see you back!

With love,
Sisters and Sisters