THE SISTERS DIARY; #2

15 April 2014Eens in de twee weken verschijnt er een sisters diary op onze blog. Hierin laten we veel meer zien dan dat er online komt op Instagram. Op Instagram komt veel online staan, maar niet alles wordt online geplaatst. Daarvoor biedt The Sisters Diary een uniek plekje aan om meer van ons te zien dan outfit's etc op onze blog. 
 photo image11_zpsdb64afdd.jpg

Nu we onze diary in elkaar hebben gezet zijn de tentamenweken eindelijk voorbij. Het waren weken waar ik (Hazal) bijna niet werkte en sportte. Ik sloot mezelf op en hield mij bezig met tentamens en deadlines. Ik zeg altijd wanneer ik een rugzak op mijn rug heb, dan je weet hoe laat het is; aka deadline time. Het was heel wat stress voor mij, want het was mijn zwaarste kwartaal van het jaar. Gelukkig zit het er eindelijk op! photo Naamloos_zps9e229973.png

Cana had weer eens praktijk op school en ging er even tegenaan. In de avond aten we een lekkere bulgur salade tussen de nieuwe ikea-kasten in.


 photo image16_zps99e98601.jpg

Hazal ging even wat groente en fruit inslaan bij de Turkse winkels in de buurt van haar school. Ze drinkt veel muntthee en kan heel veel inslaan voor een koopje. Ook maakte Hazal een pastasalade voor haarzelf en voor moeder.

  photo image12_zpsdbb17010.jpg

Zo hadden we ook een familyselfie samen met ons nichtje Rojda in het midden. - Daarnaast kocht Hazal ook even een lekkere bodyspray van Victoria's Secret!

     photo image14_zps18dd4a40.jpg

Soms loop je al jaren een weg en wordt er opeens heel wat plat gegooid. Zonde is dat, maar dat is typisch Amsterdam. Daarnaast ging Hazal even wandelen met moeder en ging ze ook even springtouwen in de buurt.

 photo image19_zpsc74a193f.jpg


We bezochten samen het C&A event. Daar werd de nieuwe collectie van C&A tentoongesteld. Dit lieten ze swingend aan ons laten zien. Het lijkt wel C&A steeds hipper en hipper wordt!

  photo image21_zpsae11046c.jpg


Ook de pressday zijn in volle gang, zo gingen wij naar Mooi PR en Oona PR. Dit jasje was zeker een favoriet van Hazal en de ketting van Swarovski is echt prachtig!


 photo image22_zpsae26307a.jpg


We hebben de afgelopen tijd een verbouwing gehad. We moesten een aantal keer naar de Gamma fietsen en overal lagen er kabels in de kamers. Gelukkig is het helemaal af! photo image2_zps8c3e7cfd.png

Op zaterdag aten we lekker een pastaatje bij Vapiano. Sister Hazal ging voor penne en sister Cana voor een volkoren. Zo plaatste sister Hazal deze foto op Instagram en na vijf minuten lag Instagram eruit... Het zal weer een keer niet zo zijn haha.
WITH LOVE,
H&C

Follow on BloglovinFollow us on: BloglovinFacebookVimeo and Hazal on Twitter and Instagram and Cana on Instagram

7 comments:

 1. Leuk overzicht weer ^^. Ben benieuwd hoe het geworden is!

  Liefs,

  Kim / Vintage & Beauty

  ReplyDelete
 2. Het eten ziet er telkens weer heerlijk uit!:)

  x Laura

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke foto's!
  Liefs Nora / 1310bynora.com

  ReplyDelete
 4. Ik vind deze post heel leuk meiden!

  xo

  ReplyDelete
 5. Jammer dat ik niet bij het C&A event kon zijn...
  Maar onwijs leuke foto's!

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  ReplyDelete
 6. Leuk om dit te lezen!

  New blogpost: lente en zomer 2014 abc trends

  ReplyDelete

Thanks for taking time to read Sisters and Sisters.
We appreciate every comment and hope to see you back!

With love,
Sisters and Sisters