OPENING PULL AND BEAR AMSTERDAM

12 May 2014


 photo pullandbear_amsterdam_1_zps7905f29d.jpg photo pullandbear_amsterdam_3_zpsb68b1a47.jpg photo pullandbear_amsterdam_2_zpse69dd2a7.jpg photo pullandbear_amsterdam_4_zpsc40d5628.jpg photo pullandbear_amsterdam_5_zps167601c0.jpg photo pullandbear_amsterdam_6_zps52845753.jpg photo pullandbear_amsterdam_7_zps617e743f.jpg photo pullandbear_amsterdam_8_zps5814f0ed.jpg photo pullandbear_amsterdam_9_zps406acf07.jpg photo pullandbear_amsterdam_10_zps799b0c76.jpg
Photos: private


DUTCH: Afgelopen donderdag was het zover, de dag waar we maar al te graag naar uitkeken; Amsterdam kreeg een Pull and Bear. In Nederland zit er één in Utrecht en één Rotterdam zo ver we weten, maar in de hoofdstad zat er nog geen één. En wat is nou leuker als het in je favoriete straatje bevindt? Namelijk in de Kalverstraat 13 en het filiaal heeft 1600 vierkante meter aan winkelruimte. Daar houden we wel van (een grote winkel).

We mochten als VIP naar de opening van deze leuke winkel. We mochten op de dag met 30% shoppen. Helaas lieten we dat maar liggen. Je zult ons wel gek verklaren, maar wij kunnen echt niet shoppen in drukte, maar echt in stilte. En zo was ook de opening. Het was enorm druk! Allerlei modemensen bevonden zich in het nieuwste pand van Pull and Bear en we konden ons onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes goed vermaken.

De dag daarop kregen bezoekers 20% op een aankoop. Helaas is dat al geweest, maar de prijzen van Pull and Bear zijn erg betaalbaar. Je kunt het een beetje vergelijken met Forever21 en H&M.

Om jullie een impressie te geven hoe de winkel eruit ziet, zullen we even wat foto’s met jullie delen. Op de begaande grond bevindt zich de vrouwenafdeling en op de eerste verdieping, de mannenafdeling. Daarnaast kun je in de winkel ook je telefoon opladen. Ideaal als je een lege batterij hebt en die hebben wij wel snel! 


ENGLISH: Last Thursday the Pull and Bear opened a new store in our city. We took some photos of the store and can't wait to go back! 
WITH LOVE,
H&C

Follow on Bloglovin
Follow us on: BloglovinFacebookVimeo and Hazal on Twitter and Instagram and Cana on Instagram

10 comments:

 1. Wat een mooie foto's! Vind Pull&Bear zo'n leuke winkel :) x

  ReplyDelete
 2. Klinkt als een winkel die een bezoekje wel waard is!

  ReplyDelete
 3. Leuk!!! Ik zag jullie in de kalverstraat en later in de metro op c.s. Jullie zaten tegenover elkaar als het goed is.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wat leuk dat je ons zag, volgende keer even hi zeggen!

   x

   Delete
  2. haha, ja dat zal ik doen! :)

   Delete
 4. Jammer dat jullie niks geshopt hebben, maar aan de andere kant snap ik het ook heel goed! De winkel ziet er goed uit, ik ga snel eens een kijkje nemen! XO

  ReplyDelete
 5. Die recharge your phone-stand is echt wel enorm leuk!
  Liefs, Annelies

  ReplyDelete
 6. Ziet er heel leuk uit! Pull and Bear is echt een van mijn favoriete winkels:)

  xx Laura

  ReplyDelete

Thanks for taking time to read Sisters and Sisters.
We appreciate every comment and hope to see you back!

With love,
Sisters and Sisters